სადეგუსტაციო კომისიის მუშაობის პრინციპები და დეგუსტაციის ხელოვნება
2024 წლის 1 მაისს, Vinemo Wine School - Anna Godabrelidze-ში ასოციაცია „ქალები ღვინის ინდუსტრიაში“ წევრებისთვის კიდევ ერთი საინტერესო ტრენინგი გაიმართა.
ტრენინგის თემა გახლდათ, სადეგუსტაციო კომისიის მუშაობის პრინციპები და დეგუსტაციის ხელოვნება.
ტრენინგს უძღვებოდა - ანა გოდაბრელიძე, სახელმწიფო სადეგუსტაციო კომისიის თავმჯდომარე, ასოცირებული პროფესორი, “ღვინის სკოლა ვინემოს“ დამფუძნებელი.
ტრენინგის მეორე, პრაქტიკული ნაწილი, ასოციაციის წევრთა ღვინოების ბრმა დეგუსტაციას მიეძღვნა. დეგუსტაციის პროცესი სადეგუსტაციო კომისიის პრინციპების მიხედვით წარიმართა.
დეგუსტაციას ასევე ესწრებოდა ღვინის დარგის მართვის მაგისტრი გიორგი სამანიშვილი. მან მეღვინე ქალებთან ერთად შეაფასა წარმოდგენილი ღვინის ნიმუშები.