HACCP-ის სისტემები მცირე მარნებისთვის
2024 წლის 10 აპრილს, ასოციაციის წევრებისთვის კიდევ ერთი საინტერესო Online ტრენინგი გაიმართა.
ტრენინგის თემა - "HACCP-ის სისტემები მცირე მარნებისთვის"
ტრენერი - Food Safety Alliance-ის კონსულტანტი/ტრენერი - ანი ჩუთლაშვილი.
Food Safety Alliance-მა 2024-დან გაუშვა ახალი პროექტი "მეღვინეობა და HACCP-ი", რომელშიც როგორც HACCP-ის, ასევე ჰიგიენური ნორმები ადაპტირებულია მცირე და საშუალო მარნებზე, ასევე დიდ ღვინის საწარმოებზე, რომელიც ახდენს კომპანიების დატრენინგებას და ჰასპის სისტემების დანერგვას.
ტრენინგზე განხილულ იქნა საკითხები როგორიცაა შესავალი სურსათის უვნებლობაში, საბაზისო პრერეკვიზიტული პროგრამები და Haccp-ის სისტემები.
ტრენინგზე წამოჭრილმა საკითხებმა დიდი ინტერესი გამოიწვია მსმენელთა შორი.