განათლება
WIWI-ში ჩვენი მიზანია ქალი მეღვინეების გაძლიერება პრაქტიკული სწავლების, ცოდნის გაზიარებისა და ექსპერტების მიერ ჩატარებული ტრენინგების მეშვეობით. ჩვენი საგანმანათლებლო პროგრამები მოიცავს როგორც თეორიულ საფუძვლებს, ისე პრაქტიკულ უნარებს, რომლებიც სპეციალურად არის მორგებული საქართველოს მცირე და საშუალო ზომის მეღვინეობების უნიკალურ საჭიროებებზე.
2023 წელი
- რთველი და მისი მენეჯმენტი, საწარმოს/მარნის მომზადება ყურძნის გადასამუშავებლად (ტრენერი: დავით თამარაშვილი)
- ღვინის ზადი, დაავადებები და მათთან ბრძოლის მეთოდები, დეგუსტაცია (ტრენერი: დავით ჩიჩუა)
- ღვინის ჩამოსხმა, მაკომპლექტებელი მასალები (ტრენერი: დავით ჩიჩუა)
- ღვინის ლაბორატორიული ანალიზები (ტრენერი: თინათინ ჯაჯანიძე)
- ლაბორატორიული ანალიზები, თეორიული და პრაქტიკული მეცადინეობა (ტრენერი: გიგა კუჭავა)
- საექსპორტო დოკუმენტაციის წარმოება (ტრენერი: ნუნუ ახვლედიანი)
- ეტიკეტის შესაბამისობა კანონმდებლობასთან, ლოჯისტიკა (ტრენერი: ლალი ცომაია)
2024 წელი
- ვენახი, ვაზის მოვლა, სხვლა და ბიო მევენახეობა (ტრენერი: ხულიო პრიეტო, ესპანეთი)
- ღვინის ხარისხის ამაღლება, დეგუსტაციის საკითხები (ტრენერი: ანა გოდაბრელიძე)
- ასოციაციის წესდება და კანონმდებლობა, იურიდიული საკითხები (ტრენერი: გურანდა რომანაძე)
- HACCP მოთხოვნების გაცნობა და დანერგვა მცირე მარნებში (ტრენერი: თამარ ოთხმეზური, FAO)
- ჰასპის სისტემის დანერგვა (ტრენერი: ანი ჩუთლაშვილი)
- საველე სამუშაოები ჯიღაურას ექსპერიმენტალურ ვენახში (ტრენერი: დავით ჩიჩუა)